top of page

In 1 jaar tijd ondernemer EN moeder: een rollercoaster van vertrouwen en veel onzekerheid.Inmiddels ben ik 2 weken met verlof en het aftellen is begonnen!


Het was echt nodig om een stap terug te zetten. Lichamelijk begon ik steeds sneller vermoeid te raken en mijn BREIN werkt ook niet altijd helemaal meer zoals ik zou willen. Lees: ik ben af en toe echt NIET scherp meer en kom soms niet eens fatsoenlijk uit mijn woorden. Dit zorgt btw wel voor grappige momenten!


Geestelijk was (en is) af en toe nog een beetje tricky.


De afgelopen weken (maanden) zijn best een rollercoaster geweest! Heel veel blijdschap voelen met ALLES wat er op mijn pad is gekomen, maar VEEL onzekere momenten waarin ik heb gedacht: HOE GA IK DIT IN GODSNAAM ALLEMAAL DOEN??


Ik ben als persoon heel erg resultaatgericht en zelfstandig, als ik een doel heb dan ga ik er ook voor; WHATEVER IT TAKES. Ik ben een doorzetter en geef niet zomaar op. Mijn tempo ligt hoog. Mensen zeggen weleens tegen me dat ik snel ga. Een periode heb ik gedacht dat ik TE snel ga en dat het langzamer moest, maar zo ben ik nou eenmaal.


Dit is wie ik ben, dit is een kwaliteit, maar zoals elke kwaliteit is het soms ook mijn valkuil.

<