top of page
danielle 2 def.jpg

Je AD(H)D als kracht

Laat het vuur in jouw weer branden
3-4 uur

Je hebt 100 ideeën en je voelt aan alles dat er meer mogelijk is. Je bent klaar om in beweging te komen, maar je wordt verlamd door de chaos in je hoofd. Want, waar begin je?

Wat jij nodig hebt, is een duw(tje) in de juiste richting. En die geef ik jou in de (mini) cursus:

 

Je ADHD als kracht, laat het vuur in jou branden. 

nu €27,- (ipv. €97)

final18.jpg

Meesterschap in ADHD

Van onrust en chaos naar rust, energie en plezier in je (werk) leven.
3 maanden

Leer in 3 maanden álles over jezelf en wat werkt voor jou, zodat je ADHD voor je laat werken in plaats van tegen je. 

 

Je krijgt nieuwe inzichten en je krijgt concrete handvatten om in actie te komen. Je krijgt jouw persoonlijke blauwdruk en de stappen die daarbij passen om een leven te creëren dat past bij jou.

Chantal1.jpeg

Ik heb het traject ervaren als heel waardevol en een fijne ontwikkeling. Ondanks de oefeningen waar ik soms tegenop zag heeft het me wel positieve ontwikkeling gebracht. De mind map oefening is een echte vuurpijl geweest van inzicht en trots, omdat alles samen viel. Wat ik fijn vond aan jou als coach is je duidelijke communicatie en je eigen ervaring met ADD. Daarnaast Je openheid en je enthousiasme.

- Chantal

Het traject was intensief en confronterend, maar ik heb wel mezelf goed leren kennen. 

Het meest waardevolle wat ik uit het traject heb gehaald is: Mezelf leren kennen en vertrouwen dat mijn keuzes goed voor mij zijn. Voor mezelf opkomen.

Ik heb er enorm veel energie uit gehaald, zeker in een tijd dat het niet heel goed ging met mij. En dat dit heeft mij enorm geholpen in verder komen met wat ik nu wil.

- Stan

a5388503-dd76-4216-9558-06168ad85973_edited.jpg
Foto Nienke_edited.jpg

Het traject bij Danielle was super waardevol! Iedere week weer met tranen bij Danielle vanwege alle inzichten die ik kreeg. Nu is het (voorlopige) pad duidelijker en zijn mijn keuzes meer afgebakend. Ik voel me zelfverzekerder over mijn eigen capaciteiten en luister meer naar wat ik zelf wil.

- Nienke

bottom of page