top of page

Meesterschap in ADHD

Van onrust en chaos. Naar rust, energie en plezier in je (werk) leven. 

Leer in 3 maanden álles over jezelf en wat werkt voor jou, zodat je ADHD voor je laat werken in plaats van tegen je. 

 

Je krijgt nieuwe inzichten en je krijgt concrete handvatten om in actie te komen. Je krijgt jouw persoonlijke blauwdruk en de stappen die daarbij passen om een leven te creëren dat past bij jou.

10 Februari starten we weer met een nieuwe groep. Meld je vrijblijvend aan op de wachtlijst via onderstaand formulier om op de hoogte gehouden te worden. Je ontvangt dan als eerste alle informatie PLUS een exclusieve korting

Ben jij klaar voor verandering? Wil je meer rust, energie en plezier in de dingen die je doet? Naar een leven waarin jij ADHD gebruikt als je kracht in plaats van je belemmering?

Maar op dit moment ervaar je.. 

Chaos in je hoofd, je mist overzicht en weet niet waar je moet beginnen. Waardoor je verlamming voelt en dingen dan maar niet doet, of alles tegelijk en niets afmaakt. Daardoor baal je aan het einde van de dag van jezelf en ervaar je geen gevoel van voldoening.  

 

Je gaat uitdagingen aan, vol enthousiasme! Dan komen er onderweg weer nieuwe dingen op je pad en gaat ook daarmee aan de slag, tot het teveel wordt. Je stopt alles waar je mee bezig was en blijft met een onvoldaan gevoel achter, met de gedachte: “Zie je, nu is het me weer niet gelukt”

 

Je hebt het gevoel dat je rondjes draait op een rotonde en maar geen afslag neemt, omdat je niet weet welke juist is (voor jou). En daarom pak je op dit moment alles aan wat er op je pad komt. Waardoor er nu teveel op je bordje ligt en je je moe, energieloos en gefrustreerd voelt.

 

Hierdoor heb je nu geen motivatie voor de dingen die je nu doet, daar word je moedeloos van. Alleen als je doet wat je écht leuk vindt, ben je gedreven en ga je er voor de volle 100% voor, maar hoe kom je op dat punt?

 

Altijd zoekende, maar je weet niet naar wat eigenlijk precies. Je kunt je regelmatig jaloers voelen op mensen die exact lijken te weten wat ze willen. Jij vindt altijd maar tijdelijk iets leuks en bent al opzoek naar het volgende. 

 

Je vraagt je weleens af: wat is er mis met mij? Je hebt soms het gevoel dat er fundamenteel iets mis met je is. Je leest nu ook deze pagina en denkt: "Ja, klinkt goed, maar is dit ook echt mogelijk voor mij?"
Alles lijkt bij anderen zó vanzelfsprekend te gaan, maar zelf ervaar je dat niet. 

 

Wanneer je energie hebt, vliegt deze alle kanten op. Je besteed je energie vaak aan de verkeerde dingen en je zou graag willen dat je er meer grip op hebt, zodat je dagen relaxter worden.

Dat je stilstaat, terwijl je toch echt super druk bent, maar waarmee dan? Alsof je keihard rent met een elastiek om je middel, je komt maar niet verder. Dit voelt zo ontzettend vermoeiend.

Je merkt dat je last hebt van belemmerende gedachten, zoals

"Ik ben niet goed genoeg."

 

"Ik zou graag ander werk willen, maar ik heb niet de juiste diploma's/ervaring"

 

"Ik ben onzeker (over; relaties / werk / mezelf)"

“Ik ben nou eenmaal zo (chaotisch, onrustig, maak dingen niet af) en dus zijn bepaalde dromen niet voor mij weggelegd”

“Ik kan niet… (plannen, overzicht creëren, focussen)”

danielle 22 def.jpg

Het is tijd om weer grip te voelen!

Je hebt lang genoeg stil gestaan, het is tijd om in beweging te komen

Dankzij het programma heb ik zicht gekregen op ongezonde patronen en stappen gezet naar een gezonder leefpatroon.

Met dit programma ontdek je wie je bent en wat je wilt in het leven.. het geeft handvatten om je beste zelf te worden. Ik ben me nu veel bewuster van mezelf en wat ik leuk vind en ik zweef niet zomaar een beetje mee met wat er om me heen gebeurd. Dat zorgt dat ik grip begin te krijgen en dat is wel heel fijn om te merken!

Het is echt heel fijn om met anderen in contact te komen die ook je moeilijkheden herkennen en ook daarin willen groeien. Toch jammer dat het afgelopen is, ik ga er zeker nog eens een oefening uit halen van tijd tot tijd 😊

 

- Marijke

ADHD is je kracht, je super power. Ja natuurlijk zorgt het voor de nodige uitdagingen. Maar ADHD is geen stoornis, jouw hersenen zijn gewoon anders bedraad. Daarom gelden voor jou andere regels en als jij weet welke regels dat zijn voor jou, dan kun je jouw ADHD gebruiken als je kracht. 

Er zijn genoeg mensen die ADHD hebben en die ontzettend succesvol zijn. Ik geloof dat ADHD juist hun kracht is en dat ze het voor zich laten werken. 

 

Denk aan; Will Smith, Georgina Verbaan, Emma Watson, Jhonny Depp, Justin Timberlake, Albert Einstein, Walt Disney.  Professionele sporters: Simone Biles en Micheal Phelps, Joey van de Berg, een Nederlandse voetballer, en genoeg cabaretiers; Theo Maassen, Jochem Meyer en Hans Teeuwen. 

Deze mensen zijn alles behalve normaal. En zij leven dan ook geen normaal leven. Ook jij mag je leven anders inrichten dan andere mensen! Op een manier die bij je past, want voor jou gelden nou eenmaal andere regels. 

Je hebt alleen te stoppen met jezelf vertellen dat jij niet goed genoeg bent, dat het voor jou niet is weggelegd en allerlei andere gedachten die je hebt, die maken dat jij jezelf nu nog klein houdt. 

Je hebt het al die tijd zelf geprobeerd, het ene boek na het andere gelezen, podcasts geluisterd, alle tips & trics opgevolgd, misschien zelfs al verschillende therapieën gehad, maar je valt toch steeds terug in je oude patroon.​

Het zit in je, daar geloof ik heilig in. Daarvoor moet je wel op reis, naar binnen. Het is namelijk ook niet zo gek dat het je zelf niet lukt en daarbij hulp zoekt. Jij weet niet beter. 

 

Daarom heb ik het programma Meesterschap in ADHD ontwikkeld. Waarbij ik ambitieuze mensen met ADHD help om weer grip terug te krijgen op hun leven.

Tijdens Meesterschap in ADHD help ik jou om een fundering te leggen, zodat je hier vervolgens op kunt gaan bouwen. 

Je leert zelfverzekerd keuzes maken en focus aanbrengen. Je krijgt een duidelijke richting in je (werk) leven en dat zorgt voor overzicht en rust. 

Hoe dan? Met een persoonlijke handleiding van jou. Aan het einde van het programma; weet je wie je bent, wat je echt wilt in je (werk) leven. Je leert wat jou klein houdt op dit moment, hoe je dit kunt doorbreken en wat er voor jou nodig is om jouw doelen te behalen.

En mocht je nou na 2 weken denken, nee, dit is het niet voor mij, dan krijg je van mij je geld terug!

Je bent op zoek naar:

Helderheid in wat je echt wilt, in je leven en in je werk. Zodat je energie en plezier haalt uit de dingen die je doet. 
 

Inzicht in wat wel werkt voor jou. Zodat jij je leven kunt gaan leven op jouw manier, en niet meer doen hoe het ‘hoort’
 

Overzicht, voor meer focus en structuur.
 

Rust, innerlijke rust. 
 

Vrijheid; kunnen zijn wie je bent, en doen wat je wilt. 
 

De regie hebben over je eigen leven. 
 

Positieve energie voelen. Je ADHD zien als je kracht ipv. je belemmering. 

“You can’t change who you are, and you shouldn’t be asked to” Jonathan Mooney

Na het programma Meesterschap in ADHD

✔ Heb jij veel meer helderheid, in wat je echt wilt in je (werk) leven. Je heb jouw persoonlijke blauwdruk. Je weet wie je bent, wie je wilt zijn en wat je talenten en drijfveren zijn en welk (werk)leven daarbij past. 

✔ Heb jij inzicht in wat werkt voor jou en welke stappen jij mag gaan zetten naar een leven dat past bij jou.

 

✔ Heb je meer vertrouwen in jezelf en maak je makkelijk en sneller keuzes. 

 

✔ Ervaar je meer focus en structuur. Dat geeft rust, innerlijke rust.

 

✔ Voel je meer positieve energie!

 

✔ Voel je meer intrinsieke motivatie om dingen te gaan doen en aan te pakken. Alles gaat moeitelozer. 

 

✔ Ervaar je grip op je eigen leven. Je voelt de vrijheid om te zijn wie je bent en te doen wat jij wilt. 

Het programma bestaat uit 7 modules

Module 1 FOCUS

In deze module creëer je overzicht en maak je een plan van aanpak. 

 

Module 2 INZICHT

Je krijgt inzicht in hoe je dingen tot nu toe hebt gedaan, wat je hebt bereikt en hoe je patronen kunt doorbreken.

 

Module 3 SUPERPOWER

Jouw kwaliteiten in beeld en meer zelfvertrouwen. Plus je gaat aan de slag met energiemanagement.

 

Module 4 VUUR

Je krijgt inzicht in wat écht belangrijk is voor jou en waar jouw vuur van gaat branden.

 

Module 5 REGIE

Tijd om de regie te nemen en achter het stuur te gaan zitten van jouw leven. Deze module gaat over wat jou tegenhoudt en wat je kunt doen om de leiding te nemen over jouw leven. 

 

Module 6 BLUEPRINT

In deze module creëer je jouw persoonlijke blueprint, alle puzzelstukjes komen bij elkaar. 

 

Module 7 MEESTERSCHAP

Meesterschap in ADHD gaat over meesterschap in jezelf. In deze module zet je aan de hand van je blauwdruk concrete doelen en actiepunten. 

Praktisch

We starten 10 Februari 2024 met een LIVE kick-off sessie, in Abcoude (Utrecht)

Het programma loopt t/m 6 Mei. Het programma is erop ingericht om in 13 weken te doorlopen, 3 maanden.

 • Je gaat zelfstandig  aan de slag met de online omgeving. De online omgeving bestaat uit: Inspirerende video’s en een fantastisch mooi werkboek met opdrachten die jou gaan helpen dichterbij jezelf te komen. Je gaat dus niet alleen maar kennis opdoen, maar ook (vooral) actief aan de slag, waardoor je daadwerkelijk verder komt. 
   

 • Om de week zijn er online groepssessies van 1,5 uur (6 in totaal). Deze zijn om op maandagavond 19:30. 
   

 • Je krijgt 1x per maand een individuele coach sessie met mij van 45 minuten. (dus 3 in totaal) - deze plan je met mij in.

 • Je krijgt toegang tot een online community met gelijkgestemden, waar jij je inzichten, successen en struggles kunt delen. Je zult hier herkenning en steun vinden bij elkaar. 
  Bovendien kan je dagelijks je vragen stellen in de community, die ik persoonlijk zal beantwoorden. 

 

 • Je wordt gekoppeld aan een buddy. Jouw sparringpartner voor tijdens (en na) het programma. Om elkaars stok achter de deur te zijn, elkaar te motiveren en inspireren.

twee-16.jpg

Tot de online omgeving krijg je een jaar toegang, dus je kunt na de 3 maanden gewoon nog zelf doorgaan met alle modules. Zodra je je aanmeldt krijg je toegang tot de online omgeving.

Dus, ben jij er klaar voor om meer grip te ervaren op je leven?

En wil jij je ADHD voor je laten werken in plaats van tegen je?

Doe dan mee met het programma, en ervaar weer rust, energie en plezier in je (werk) leven. 

Wat anderen zeggen over Meesterschap in ADHD

Dankzij het programma heb ik zicht gekregen op ongezonde patronen en stappen gezet naar een gezonder leefpatroon.

Met dit programma ontdek je wie je bent en wat je wilt in het leven.. het geeft handvatten om je beste zelf te worden. Ik ben me nu veel bewuster van mezelf en wat ik leuk vind en ik zweef niet zomaar een beetje mee met wat er om me heen gebeurd. Dat zorgt dat ik grip begin te krijgen en dat is wel heel fijn om te merken!

Het is echt heel fijn om met anderen in contact te komen die ook je moeilijkheden herkennen en ook daarin willen groeien. Toch jammer dat het afgelopen is, ik ga er zeker nog eens een oefening uit halen van tijd tot tijd 😊

 

- Marijke

Mijn doel van het programma had ik eigenlijk vooraf niet zo zeer voor ogen. Ik had alleen de behoefte om intens bezig te zijn met onderwerp add en de mogelijkheden die er voor mij zijn om hier rust in te vinden. Aan die behoefte is zeker voldaan, en meer. In ieder hoofdstuk heb ik intens beleefd wat het met mij deed en in het verleden heeft gedaan. Hiermee heb ik opgeruimd en ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden.

Daarom vind ik dat deze cursus dus heel waardevol is. Het is geen cursus die je alleen helpt op het moment van doen, maar blijft doorwerken in alles wat komen gaat. Voor mij heeft het iig wel zo uitgepakt. Je moet het alleen wel zelf willen, dan haal je alles eruit wat erin zit. Ook bij jezelf.

- Marlous

Ik heb in mn leven best wat coaches en therapeuten gehad, maar het kwam niet eerder zo aan. Dat is deels natuurlijk omdat ik voor het eerst het gevoel heb het probleem te pakken te hebben met ADHD. Maar dan nog was jouw programma het juiste op het juiste moment. 

 

Ik ben véél aardiger voor mezelf geworden. Het programma dwingt je om jezelf te observeren. Ik ben er minder de som van mn gevoelens door geworden, maar er zit een soort bodem onder. Dat is niet alleen het programma. Hoe meer ik leer over adhd hoe meer ik me realiseer dat wat ik dacht dat 'ik' was ook heel erg samenhangt met een (gebrek aan) stofjes. 

 

Ik heb er zelfs een affirmatie aan overgehouden;-) Al duizend keer geprobeerd, bleef nooit hangen. Maar nu zeg ik de hele dag tegen mezelf 'ik neem mezelf serieus'. Als ik in de supermarkt bij het snoepvak sta, als op mn werk in de stress schiet omdat ik niet weet waar ik moet beginnen of als ik nog iets moet doen en geen zin heb. De hele dag eigenlijk.

 

Ik weet niet of het toeval is, maar ik had deze maand echt een topmaand op mn werk. Het ene goeie stuk na het andere heb ik afgeleverd. En ik kon er ook oprecht blij mee zijn toen ik een interview had geschreven waar ik ook nog eens allerlei kernwaarden in terug zag die ik belangrijk vond. Ik was trots op het artikel en dat ben ik anders echt nooit. Er is altijd wel iets op aan te merken.

 

Heel erg bedankt dus en ga zo door;-) Ik zal je van harte aanbevelen bij iedereen die een coach zoekt.

 

- Sandra

Door het programma werd ik steeds bewuster van mijzelf. Het is een echte eye-opener geweest en ik kan iedereen aanraden om het online programma te volgen!

Het is een fijne cursus om te ontdekken wie je bent/wilt zijn (niet alleen op ADHD gebied) en hiermee een duidelijke richting aan je leven te geven om dit voor jezelf zo succesvol mogelijk te maken.

Door ''Meesterschap in AD(H)D realiseerde ik mij dat ik de tijd mag nemen om veranderingen door te voeren en dat ik geen 'vast persoon' ben. In plaats van telkens op zoek te gaan naar wie ik ben kan ik zoeken naar wie ik écht wil zijn. Het is en blijft een proces. 

Het gehele programma vond ik fantastisch! Duidelijk, leerzaam, confronterend maar een hele mooie leerschool om jezelf (nog) beter te leren kennen en te groeien in je (valkuilen) waar je tegen aanloopt. 

Even voorstellen

Mijn naam is Danielle Meesters en sinds 2018 coach ik ambitieuze ADHD’ers die vastlopen naar meer rust, energie en plezier in hun leven. 

 

Een paar jaar geleden liep ik zelf compleet vast. Zowel in mijn werk als in mijn leven. Ik was zo gewend om mijzelf aan te passen aan mijn omgeving dat ik niet meer wist, wat wil ik nou eigenlijk?


Ik kreeg op mijn 32e de diagnose ADHD, na jaren op zoek te zijn geweest naar wat er ‘mis’ is met mij. Ik kwam erachter dan een traject in de reguliere zorg op lange termijn niet werkte voor mij. Maar wat wel?

 

Ik ging op ontdekkingstocht. Daarin heb ik ontdekt dat een andere leefstijl voor mij essentieel is om om te gaan met de onrust in mijn hoofd en lijf. Het allerbelangrijkste daarbij is, doen wat past bij mij, wat goed voelt voor mij.

 

De afgelopen jaren heb ik geleerd dat het ook anders kan. Ik ervaar nu plezier en vrijheid in mijn leven. Rust in mijn hoofd. Dat leven gun ik jou ook!

Ik help jou, ambitieuze ADHD’er om verder te kijken dan je label! Om weer plezier te hebben in je werk en je leven. En om je leven te leiden op jouw manier, volgens jouw (nieuwe) regels.

danielle 15def.jpg

Je kunt nu 3 dingen doen

Het programma spreekt je aan en je bent geïnteresseerd om mee te doen, anders had je niet tot hier gelezen.

1. Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat er niks verandert. Want, how is that going so far?
 

2. Je kunt je laten leiden door angst en onzekerheid. Dingen denken als: Ik vind het te duur, dus ik doe het niet. Of: Ik wacht nog eventjes, eerst wil ik wat dingen goed voor mezelf uitzoeken. Dat mag allemaal, maar maak voor jezelf een goede afweging tussen wat het je kost als je het niet doet. 

Je zult altijd ‘pijn’ ervaren. Ongeacht het pad wat je kiest. Kies daarom heel bewust je pijn. Wil je de pijn van groei voelen of de pijn van vast blijven zitten in een situatie waar je steeds minder blij van wordt?

3. Of je doorbreekt de situatie en gaat serieus aan de slag met je jezelf en daar waar je tegenaan loopt. Grote kans dat alles verandert. Ik kan je niet zeggen hoe het precies voor jou zal gaan lopen. De eerste stap is om bewust voor jezelf te kiezen. De keuze te maken: YES, ik ga dit doen, voor mezelf, voor mijn omgeving.
 

Het enige wat je nodig hebt om te starten met de Meesterschap in ADHD is een open mindset en een flinke dosis motivatie. Dat je voelt dat het ook anders kan, op een andere manier. Een manier die werkt voor jou!

final14.jpg
bottom of page