Kom in beweging naar een gelukkig leven vol energie, vrijheid en rust in je hoofd

Eind september start het groepsprogramma 'Meesterschap in AD(H)D' 

Meld je alvast aan voor de wachtlijst als je binnenkort alle informatie wilt ontvangen. En voor exclusieve deals

final18_edited.jpg

Op dit moment voel je dat je meer uit het leven kunt halen.
Je zit er niet lekker in en herkent het volgende:

Je motivatie is weg, je voelt geen drive. Alleen als je doet wat je écht leuk vindt, ben je gedreven.
 

Je ervaart chaos in je hoofd. Je hebt 100 ideeën over wat je leuk vindt en het lukt maar niet om keuzes te maken.
 

Je voelt onrust, je weet dat dit in ieder geval niet is wat je wilt, maar wat dan wel?
 

Je vraagt je weleens af: wat is er mis met mij?
 

Je hebt veel energie, maar die vliegt nu alle kanten op. De ene dag zit je energielevel op 10 en dat kan zo weer ineens een 2 zijn. Toch heb je het gevoel dat je stilstaat.

Jij verlangt naar:

In beweging komen. Je wil motivatie voelen en niet bang zijn om stappen te zetten in de juiste richting naar een succesvol leven met ADHD.
 

Vrijheid en rust in je hoofd. Je wil minder piekeren en je niet meer druk maken om de kleine dingen.
 

Meer lol ervaren in de dingen die je doet.
 

Meer energie, iedere dag. Energie die meer in evenwicht voelt, doordat de dingen moeitelozer gaan en je er niet zo voor hoeft te vechten 
 

Grip op jouw leven!!

Word een meester in ADHD!

Het is tijd om jezelf écht te leren kennen. Van binnen naar buiten te keren. Tijd om jezelf te gaan omarmen, met al je eigenaardigheden. Je bent uniek. Je bent anders. Dat is juist zó mooi.
 
Ik reik jou de touwtjes aan, zodat je ze weer in handen kunt nemen. Stap voor stap gaan we op zoek naar jou. We gaan naar de kern van wie je bent, ontdekken jouw fundering en zorgen dat hij stevig staat. 
 
Vervolgens kunnen gaan we bouwen op deze fundering. Je leert keuzes maken en focus aanbrengen. Je krijgt een duidelijke richting in je (werk) leven en dit allemaal met plezier.

final12.jpg

Dit is wat het programma jou oplevert:

✔ Je gaat naar de kern van wie je bent. Je krijgt inzicht in wat werkt voor jou.

✔ Een stip aan de horizon, richting. Wat zijn de volgende stappen voor een succesvol leven?
 

✔ Vertrouwen in jezelf en de keuzes die je maakt.
 

✔ Je kan keuzes sneller en makkelijker maken.
 

✔ Meer focus en structuur. Dat geeft rust, innerlijke rust.
 

✔ Positieve energie.
 

✔ Intrinsieke motivatie om dingen te gaan doen en aan te pakken.
 

✔ Je gaat het leven leven dat past bij jou, op jouw manier en niet meer hoe het     
    hoort.

Dit is wat jij krijgt

Je krijgt niet alleen toegang tot alle modules op het online platform, maar ook:
 

  • 3 live groepssessies.

  • Een inspirerende Masterclass!

  • Een community waarin jij je verhaal kunt delen, en waar tips en tricks worden gedeeld. Het zal voor enorm veel herkenning zorgen. Je bent niet alleen!

  • Een jaar toegang tot de online leeromgeving in Huddle, deze is zowel per app als via je computer te gebruiken. 

  • Voor vragen, inhoudelijk, praktisch of anders, kan je altijd terecht per mail.

Denk jij nu YES, dit programma is precies wat ik zoek? Schrijf je dan nu in op mijn wachtlijst. 

Het programma bestaat uit 7 modules met inspirerende video’s met uitleg en een stukje theorie. In elke module krijg je unieke en waardevolle opdrachten die jou dichter bij jezelf gaan brengen.

Module 1
FOCUS

We werken aan overzicht, motivatie en een plan van aanpak.

 

 

Module 2
INZICHT

Krijg inzicht in hoe je de dingen tot nu toe hebt gedaan en wat je hebt bereikt. Je gaat patronen doorbreken.

Module 3
SUPERPOWER

Ontdek je kwaliteiten, talenten en waar je energie van krijgt.

 

MODULE 4
VUUR

Wat is echt belangrijk voor jou? Waar gaat jouw vuur van branden, wat drijft jou?

Module 5
REGIE

Neem de regie en ga achter het stuur zitten van jouw leven.

Module 6
BLUEPRINT

Jouw persoonlijke blauwdruk, de puzzelstukjes bij elkaar.

Module 7
MEESTERSCHAP

Zet je dromen om in concrete doelen en actiepunten.

final5.jpg

Over Danielle:

Sinds 2018 coach ik ambitieuze ADHD’ers die vastlopen in hun (werk) leven en verder willen kijken dan het label.

 

Ik heb zelf op mijn 32e de diagnose ADHD gekregen, na jaren op zoek te zijn geweest naar wat er ‘mis’ is met mij. De volgende stap was uitzoeken wat voor mij werkt. Naast gezond eten, bewegen en persoonlijke ontwikkeling ontdekte ik dat doen waar ik blij van wordt voor mij het allerbelangrijkste is. Het leven creëren wat bij mij past, in plaats van aanpassen aan de rest. 

 

De afgelopen jaren heb ik geleerd dat het ook anders kan. Ik ervaar nu plezier en vrijheid in mijn leven. Rust in mijn hoofd. Dat leven gun ik jou ook!

Dit zeggen deelnemers over het programma:

Het online programma heb ik als leerzaam en confronterend ervaren. Het is een hele mooie leerschool om jezelf (nog) beter te leren kennen en te groeien! Het heeft mij heel goed gedaan om nieuwe mensen te leren kennen en een stukje erkenning en herkenning te vinden. Ik ben niet de enigste! Ik zie ADHD niet meer als een belemmering, maar ondervindt vooral de mooie/krachtige eigenschappen ervan. Ik ben goed zoals ik ben!

Als het niet goed gaat heb ik de neiging om het buiten mezelf te zoeken. Richting werk bijvoorbeeld, en ik dacht, misschien moet ik eens kijken naar hoe ik dingen doe (ipv. wat ik doe). 

Nu ik ben gaan kijken naar wat ik zelf kan doen, voel ik een andere mindset en meer energie! Ik heb vandaag ook gewoon echt een fijne werkdag gehad, hoe fijn is dat. 

 

Mijn doel is nu; het beste eruit halen dat er in zit en dat geeft rust en voelt goed, ik pak de dingen nu wel overwogen aan. Waardoor er nu meer ruimte ontstaat voor: OK, what’s next. 

 

Ook jouw cursus en coaching was in eerste instantie het buiten mezelf zoeken. Dus het grootste inzicht, ja maar wat doe je nou eigenlijk zelf? En hoe ga je daar mee om.

De hele wereld ligt voor me open! Ik kan van alles en nog wat doen. 

Het programma heeft verder voor heel veel herkenbaarheid gezorgd. Het was zo fijn om deel te mogen nemen. Ik kan het iedereen aanraden!

Dit zeggen deelnemers over Danielle:

''Het traject was voor mij een Eye opener en enorm waardevol'' 

Door de sessies weet ik nu beter wie ik ben en waar ik voor sta. Ik weet nu heel goed welke richting ik op wil qua werk, maar daarnaast heeft Daniëlle mij op persoonlijke vlakken ook enorm geholpen.

Naarmate het traject vorderde kreeg ik steeds meer het gevoel aaaah… zo zit het dus! Ik ben de afgelopen maanden echt een stuk zelfverzekerder geworden en bewuster van mijn denken en doen en daar wil ik je enorm voor bedanken!

- Marieke

''Het traject ging veel dieper dan in eerste instantie verwacht.''In mijn geval was ik eigenlijk te hard van stapel gegaan. Het coachingstraject hielp me beter inzicht te krijgen in wat ik wilde, hoe ik (allerlei) zaken kan aanpakken en hoe ik mijn blikveld kon verruimen om niet vast te blijven in oude patronen. Het was ontzettend nuttig en inzichtelijk.-Alistair

''Ik vond het heel waardevol om stukje bij beetje weer het gevoel van grip en vertrouwen op mezelf terug te krijgen.''
 

Ik voel mij erg op mijn gemak bij Danielle. Zij is begrijpend maar weet zeker ook de juiste vragen te stellen. Ze zet je constant aan het denken en voelen. Ik ben er zowel persoonlijk als op "carriere"-niveau door gegroeid.
-Joris

Als je vast zit in je eigen hopes and dreams en je weet niet meer welke kant je op moet, dan kan dit traject je echt verder helpen om hieruit te komen en op zoek te gaan naar een volgende stap.-Steven

''Ik voel me zelfverzekerder over mijn eigen capaciteiten en luister meer naar wat ik zelf wil.''

 

Het traject bij Danielle was super waardevol! Nu is het (voorlopige) pad duidelijker en zijn mijn keuzes meer afgebakend.

Ik heb geleerd om me niet te laten leiden door angsten/verwachtingen.
-Nienke

''Dit traject brengt je naar de kern, zodat je van daar uit meer regie kan krijgen over je leven en keuzes die je maakt.''
 

Ik begon het traject omdat ik opzoek was naar hulp bij het zoeken naar een mogelijke loopbaan richting waarin ik zou kunnen floreren, rekening houdend met mijn ADD, toekomstwensen en waarden.
-Marsanne

''Ik heb het traject ervaren als heel waardevol en een fijne ontwikkeling.'' Ondanks de oefeningen waar ik soms tegenop zag heeft het me wel positieve ontwikkeling gebracht. De mind map oefening is een echte vuurpijl geweest van inzicht en trots, omdat alles samenviel. Wat ik fijn vond aan jou als coach is je duidelijke communicatie en je eigen ervaring met ADD. Daarnaast Je openheid en je enthousiasme.-Chantal

''Je merkt dat ze ervaring heeft met ADHD en dat ze weet hoe ze hiermee om kan gaan.''

Vijf sterren voor Danielle omdat ze de grip wist te houden op ons traject samen waar ik bij eerdere coaches voortijdig afhaakte.

Door heel relevante en concrete opdrachten kreeg ik al snel het zelfvertrouwen dat ik nodig had om te solliciteren voor de nieuwe functie waarin ik ondertussen gestart ben. Daarvoor ben ik haar heel erg dankbaar.
-Annelies

''Het traject was intensief en confronterend, maar ik heb wel mezelf goed leren kennen.''
 

Het meest waardevolle wat ik uit het traject heb gehaald is: Mezelf leren kennen en vertrouwen dat mijn keuzes goed voor mij zijn. Voor mezelf opkomen.

Ik heb er enorm veel energie uit gehaald, zeker in een tijd dat het niet heel goed ging met mij. En dat dit heeft mij enorm geholpen in verder komen met wat ik nu wil.
-Stan

Veelgestelde vragen