top of page

Reviews

joris_edited.jpg

Ik kwam bij Danielle om te groeien, niet voor een aai over mijn bol. Ik vond het heel waardevol om stukje bij beetje weer het gevoel van grip en vertrouwen op mezelf terug te krijgen.

Ik voel mij erg op mijn gemak bij Danielle. Zij is begrijpend maar weet zeker ook de juiste vragen te stellen. Ze zet je constant aan het denken en voelen. Ik ben er zowel persoonlijk als op "carriere"-niveau door gegroeid.

Mijn doel voor het coach-traject was om weer richting te krijgen in mijn carrière, een nieuwe stip op de horizon te plaatsen en hier naartoe te werken. Het traject was erg goed, ik heb mijn doel gehaald, ben verder gekomen in mijn carrière en ben gegroeid.

De drastische keuze die je in je leven hebt gemaakt om het oude achter je te laten en om je op coaching te storten inspireerde mij. Ook weet ik dat je op een goede manier direct kunt zijn en zegt waar het op staat. 

- Joris

WhatsApp Image 2022-08-12 at 10.41.08 AM.jpeg

Het traject was voor mij een Eye opener en enorm waardevol. Door de sessies weet ik nu beter wie ik ben en waar ik voor sta. Ik weet nu heel goed welke richting ik op wil qua werk, maar daarnaast heeft Daniëlle mij op persoonlijke vlakken ook enorm geholpen.

 

Daniëlle is erg doortastend en hield af en toe even de spiegel voor. Dit was soms erg confronterend maar heeft mij wel enorm goed geholpen in het hele proces. De opdrachten waren ook echt een eye opener. Danielle is serieus wanneer het moet, maar ook de nodige grappen tussendoor. Ik vond het ook fijn dat je af en toe je eigen verhaal erbij pakte om hier voorbeelden uit te geven.

 

Naarmate het traject vorderde kreeg ik steeds meer het gevoel aaaah… zo zit het dus! Ik ben de afgelopen maanden echt een stuk zelfverzekerder geworden en bewuster van mijn denken en doen en daar wil ik je enorm voor bedanken!

- Marieke

Rob.jpeg

Ik heb nog vaak gedacht aan je tijdens m’n sollicitatie voor mijn nieuwe baan. Ik ben enorm blij. Precies wat ik zocht in alles wat ik wilde van een baan. 

Wist zo goed dat dit de job voor mij was dankzij onze sessies. En kon me daardoor ook goed laten zien naar hun. De functie voelt echt als tailor made voor mij.

- Rob

Myrthe foto 1.jpg

Ik wilde meer rust vinden door op zoek te gaan naar een focus in mijn leven. Ik vond het traject intensief, maar super leerzaam en ik ben heel blij dat ik eraan begonnen ben. Ik heb veel goede nieuwe inzichten gekregen en merk dat ik mezelf een stuk beter begrijp.

Ik heb nu een idee van waar ik heen wil en waar ik goed in ben, wat mijn valkuilen zijn en hoe ik daarmee om kan gaan en meer orde in mijn planning wat rust in mijn hoofd geeft.

Het traject helpt je een beter beeld te krijgen van jezelf en je omgeving, wat voor een innerlijke rust kan zorgen en als positief effect kan hebben dat de achtergrondruis wat minder groot wordt.

Ik raad het heel erg aan aan mensen die meer willen aanpakken dan alleen de typische chaotische trekjes van add/adhd en meer over zichzelf en de focus van hun leven te weten willen komen.

- Myrthe

mark-konig-ECGv8s2IPG0-unsplash.jpg

Het traject was geweldig! Echt een aanrader, iedereen die een coach nodig heeft kan ik doorsturen, aangezien je vrij snel tot de kern komt van het probleem. 

Mijn doel was om beter om te gaan met mijn ADD. Ik vond het traject prettig en vertrouwd. Danielle is een warm persoon, duidelijk en pittig, precies wat ik nodig heb 😉.

- Stasha

Charlie foto 1.jpeg

Eigenlijk is dit niet in woorden uit te drukken hoe ik het traject heb ervaren. Het was confronterend, verhelderend, energie vol, bijzonder, vertrouwd, gezellig, liefdevol. Mijn doel was om weer te gaan stralen en uit te vogelen wat nou echt bij mij past op werkgebied, maar in de drie maanden heb ik veel meer geleerd en ontdekt over mezelf. Ik ben veel meer gaan leren over mijn authentieke ik en ben daar ook naar gaan leven.

Als coach heb je mij geholpen door mij het zelf uit te laten zoeken, de juiste vragen te stellen, maar niet vaak het antwoord (wat je zelf misschien al wist) voorkauwde. Daarnaast ben je direct, maar op een goede manier, je draait er niet omheen en je maakt er geen leuker plaatje van. Ook ben je onwijs bereikbaar en benaderbaar. 

 

1000% of misschien nog wel meer, geslaagd. Ik ging hierin met het idee van 'oh, misschien vind ik hierdoor wel iets wat bij mij past als baan'. Maar het is zoveel meer dan dat geworden. Ik zou eigenlijk iedereen aanraden om zo'n traject te volgen, je leert zoveel waardevolle informatie over jezelf, in alle opzichten. Zoals ik in mijn laatste gesprek met jou zei: "Ik heb nooit gedacht dat er iets was wat bij mij pastte. En nu heb ik het idee dat ik het heel duidelijk heb.

 

Ik ben me veel bewuster van mezelf en wie ik ben. Ik ben wie ik ben en mensen die ‘last’ hebben van bepaalde dingen dat zijn gewoon niet de juiste mensen om mij heen. Ik krijg elke dag meer energie en zelfvertrouwen omdat ik mezelf weer terugvindt. Steeds meer handel en spreek ik vanuit mijn authentieke zelf."  Het is zo bijzonder om dit over jezelf te mogen leren.

- Charlie

Chantal1.jpeg

Ik heb het traject ervaren als heel waardevol en een fijne ontwikkeling. Ondanks de oefeningen waar ik soms tegenop zag heeft het me wel positieve ontwikkeling gebracht. De mind map oefening is een echte vuurpijl geweest van inzicht en trots, omdat alles samen viel. Wat ik fijn vond aan jou als coach is je duidelijke communicatie en je eigen ervaring met ADD. Daarnaast Je openheid en je enthousiasme.

- Chantal

mark-konig-ECGv8s2IPG0-unsplash.jpg

Ik begon het traject omdat ik opzoek was naar hulp bij het zoeken naar een mogelijke loopbaanrichting waarin ik zou kunnen floreren, rekening houdend met mijn ADD, toekomstwensen en waarden.

Ik heb het traject ervaren als vrij diepgaand, leerzaam en soms confronterend, wat ook weer leerzaam was. Ook heb ik handige tips gekregen.

Ik vond het fijn dat je zelf al veel hebt gedaan om om te gaan met je ADD, ook je lichtheid en dat je mij kon confronteren.

Dit traject brengt je naar de kern, zodat je van daar uit meer regie kan krijgen over je leven en keuzes die je maakt.

- Marsanne

Jaimy.webp

Mijn boost sessie bij Danielle was echt een BOOST! Danielle heeft mij door middel van verschillende technieken laten nadenken over mijn eigen waarden en drijfveren. Ik kreeg veel antwoorden op de vragen wat wil ik, wat kan ik en waar wil ik naartoe.

 

De sessie heeft mij veel inzichten gegeven waar ik in de toekomst mee verder kan. De antwoorden zaten in mij en Danielle heeft ze met de juiste vragen naar voren laten komen. Ik had dit duwtje van Danielle echt even nodig en daar ben ik haar dan ook heel dankbaar voor!

- Jaimy

mark-konig-ECGv8s2IPG0-unsplash.jpg

Danielle was great to help me find my focus again professionally. She guided me through finding where I am the happiest professionally and how to boost my best qualities to present my true self. I really liked her methods and her way of approaching life in general.

 

I would definitely recommend Danielle to anybody in need for a boost in their carriere and or a different approach to success.

- Maia

IMG_3823_edited.jpg

Ik heb het traject als prettig en verrassend ervaren. Ik vond het fijn dat je met een open blik naar me keek zonder een vooringenomen beeld van wie ik zou zijn.

 

Het meest waardevolle aan het traject was voor mij dat ik een doorstart heb gemaakt hoe ik mijn kunst nu kan aanvliegen. Je hebt me geholpen bloot te leggen wat eigenlijk al in mij zit, maar ik er zelf niet uit heb gekregen.

- Olga

mark-konig-ECGv8s2IPG0-unsplash.jpg

Ik vond het traject fijn! Ik heb veel concrete handvatten en tips gekregen. Ik had eigenlijk niet door dat ik me zo niet bewust van mezelf was en door de sessies nu veel meer.
Als coach ben je nuchter, praktisch en empathisch + heb je super veel waardevolle tips. Het traject was voor mij een cadeau voor mezelf. DANK DANK DANK!

- Evelien

neus_bewerkt.jpg

'Ik wist niet hoe ver ik van mezelf af stond. Ik ontdekte dat ik helemaal niet naar mezelf luisterde, ik heb mezelf herpakt en hervond opnieuw mijn waarden en passies.
Danielle is super open en heel eerlijk geweest en heeft ervoor gezorgd dat ik me prettig voelde om mezelf te zijn.

 

Er zijn oefeningen waarbij je je een beetje de clown of kwetsbaar kunt voelen, maar Danielle haalt de zwaarte hiervan af en dat is het moment waarop je je ontspant en gaat ontdekken.  Contact maken met mezelf heeft me de energie en motivatie terug gegeven die ik nodig had om betere keuzes te maken voor mezelf.’

- Neus

PHOTO-2019-08-27-18-59-21_edited.jpg

Danielle is heel begripvol, een hele goede luisteraar en legt op het juist moment de vinger op de zere plek. Ze is heel goed in het stellen van de juiste vragen om mij te helpen verder te komen.

Het is fijn om met iemand te zitten die objectief naar me luistert en aanstuurt op datgene wat ik zélf zeg, dit was echt een openbaring.

 

Dat iemand je aanstuurt in je eigen gedachten en vooral ook je mindfucks, waardoor je jezelf nog beter leert kennen, is life changing geweest.

 

Als je vast zit in je eigen hopes and dreams en je weet niet meer welke kant je op moet, dan kan dit traject je echt verder helpen om hieruit te komen en op zoek te gaan naar een volgende stap.

- Steven

stan.jpeg

Je bent recht door zee, goed in een spiegel voorhouden bij mij waardoor je op jezelf gaat reflecteren. Heel meelevend en je zet graag de extra stap.

Het traject was intensief en confronterend, maar ik heb wel mezelf goed leren kennen. 

Het meest waardevolle wat ik uit het traject heb gehaald is: Mezelf leren kennen en vertrouwen dat mijn keuzes goed voor mij zijn. Voor mezelf opkomen.

Ik heb er enorm veel energie uit gehaald, zeker in een tijd dat het niet heel goed ging met mij. En dat dit heeft mij enorm geholpen in verder komen met wat ik nu wil.

- Stan

Foto Nienke_edited.jpg

Het traject bij Danielle was super waardevol! Iedere week weer met tranen bij Danielle vanwege alle inzichten die ik kreeg. Nu is het (voorlopige) pad duidelijker en zijn mijn keuzes meer afgebakend. Ik voel me zelfverzekerder over mijn eigen capaciteiten en luister meer naar wat ik zelf wil.

Danielle is stevig en stoer en houdt een spiegel voor wanneer nodig. Ook is ze scherp tijdens de opdrachten en vraagt je door wanneer nodig.

Ik heb geleerd om me niet te laten leiden door angsten/verwachtingen.

Daarnaast geeft Danielle je een gezonde schop onder je kont om zelf mee aan de slag te gaan.

- Nienke

Cristina.jpeg

I just finished a first session with Danielle and I must say: ¨WOW¨. I did not know what to expect from the first session as I had a few blurry ideas in my head but all pretty abstract... Well we have finished the session with a detailed timeline for the specific activities I will follow to achieve my new goals. I can't wait to start them all! Motivating , empowering , enlightening, an energy boost!

- Christina

DANIELLE_0520AE_44.jpg

Mijn doel was om uit de negatieve mindset te komen waar ik in zat omtrent werk, en vertrouwen te voelen in de volgende stap

Ik ben door het traject weer gaan inzien waar ik voor sta en wie ik ben, wat ik een beetje was verloren. Ik durf nu wat verder te dromen en me niet zo beperkt te voelen. Ik voel nu de motivatie echt te gaan doen wat ik wil en wat bij me past, en me dus niet neer te leggen bij een minder leuke/niet passende baan.

Ik voel me weer in mijn eigen kracht gezet en minder bang ben om te gaan staan voor wie ik ben en wat ik wil, waardoor ik weer vertrouwen voel.

Ik ben weer meer in contact ben gekomen met mezelf en wat ik wil, en dat ik niet meer wil pleasen maar echt wil gaan doen wat ik zelf wil, en dat ik daar nu weer meer vertrouwen voor voel. Meer optimisme.


Danielle als coach: Je hebt totaal geen oordeel maar kijkt echt naar mij als mens, en helpt me dat zelf in te zien. Je stelt goede vragen waardoor ik meer tot de kern kom dan ik zelf had gekund. Je laat mij altijd het antwoord geven maar helpt me ook als ik er zelf niet uitkom, omdat je dan verteld wat je observeert, en dat helpt mij dan weer verder.

- Daniëlle

mark-konig-ECGv8s2IPG0-unsplash.jpg

Mijn doel was om meer balans krijgen.

Het traject was voor mij een periode waarin ik de mogelijkheid kreeg om inzicht te krijgen in wie ik ben, wat mij energie kost en wat energie mij geeft, hoe ik het leven haalbaar maken kan en houd. Hoe ik zelf achter het stuur kan zitten in plaats van dat ik het gevoel heb dat ik geleefd wordt.

 

Een leven in balans. Ik heb de handvatten gekregen om mijzelf te leren kennen en inzicht te krijgen in hoe mijn leven er uit ziet, wat er nodig is om de moeilijke momenten door te komen of deze te voorkomen.

Ik heb nooit het gevoel gehad dat iets raar was wat ik zei. Je bent doorpakkend in je vragen, grijpt terug op de kern als ik afdwaalde in mijn verhaal. Ik ben je bijzonder dankbaar. En wens je al het goede toe voor de toekomst.

- Martine

Lisette foto 1.jpg

Ik heb het coachtraject ervaren als heel prettig, doorslaggevend en waardevol. Het was precies wat ik nodig had om door te kunnen gaan in mijn leven. Ik vond het fijn dat je mij begreep, en je kennis gaf mij een fijn gevoel.

 

Het meest waardevolle voor mij is dat ik mijn doel heb behaald wat ik voor het traject had, namelijk wat de volgende stappen voor mij zouden zijn in mijn carrière. En dat ik nu meer handvatten heb gekregen die ik mijn hele leven kan blijven inzetten.

- Lisette

mark-konig-ECGv8s2IPG0-unsplash.jpg

Ik zou het traject als leerzaam, vertrouwd, positief en een grote opluchting omschrijven. Binnen 5 minuten heb ik door of ik me bij iemand vertrouwd voel, en bij jou zat dat goed!

Ik heb het traject ervaren als heel fijn, het was heel fijn om met iemand die je niet kent, maar wel vertrouwd voelt te praten en stappen te ondernemen.

Jij had meteen door dat ik veel excuses maakten voor het beginnen aan stappen in mijn leven. dat was soms best confronterend, maar jij benoemde ook vaak, dat ik echt trots mag. zijn op mezelf en een goede balans daarin werkt voor mij het beste!

Ik heb geleerd om buiten mijn comfortzone te durven stappen en daarvan heb geleerd dat het mij alleen maar positieve dingen heeft gebracht.

- Nikki

mark-konig-ECGv8s2IPG0-unsplash.jpg

My expectations were to enter a journey of self-learning and self-reflection, guided by a professional, which would support me with the right questions/reflections about my career, as well help me to structurate the current period in my career.

My experience with the trajectory was excellent; the discussions were flowing very well (with the right level/content of debate and reflection, and the 'homework' during the weeks were very supportive. I enjoyed a lot spending time "for myself" while preparing those 'homeworks'.

Danielle is very sharp and wise in her words and knows how/when to intervene and challenge my statements.

 

It was very important having someone like her guiding me, as it gave the right structure/intermediation to the many questions and topics I had to go through in my career.

It was a 'life change' exercise which I never thought it would have brought so many reflections.

 

I'm grateful for doing it at this stage in my life, where I will still make so many other decisions/plans.

I would surely recommend to friends that, like me, would consider investing time/money in the career, and would like to do this with the guidance of a professional. It makes all the difference. The investment (time/money) is surely something I am grateful for having done. All the cent spent was worth it.

- Laura

mark-konig-ECGv8s2IPG0-unsplash.jpg

Het traject ging veel dieper dan in eerste instantie verwacht. In mijn geval was ik eigenlijk te hard van stapel gegaan. Het coachingstraject hielp me beter inzicht te krijgen in wat ik wilde, hoe ik (allerlei) zaken kan aanpakken en hoe ik mijn blikveld kon verruimen om niet vast te blijven in oude patronen. Het was ontzettend nuttig en inzichtelijk.


Het prettigst vond ik de manier waarop jij mij begeleidde naar inzichten over mijzelf. Soms is dat confronterend, zeker voor iemand die al tig jaar in zijn comfortzone blijft. Met verschillende oefeningen kon ik daar langzaam uitkomen en zo stappen zetten.

 

Wat ook erg fijn was, was dat je door mijn "logische redenering als excuses" heen prikte en mij op het spoor wist te houden. Het meest waardevolle aan het traject vond ik de zelfkennis die ik heb opgedaan en de handvatten die ik heb om zelf vooruit te komen. Het traject gaf me een gevoel van empowerment.

- Alistair

Lies_edited.jpg

Vijf sterren voor Danielle omdat ze de grip wist te houden op ons traject samen waar ik bij eerdere coaches voortijdig afhaakte. Je merkt dat ze ervaring heeft met ADHD en dat ze weet hoe ze hiermee om kan gaan.

Door heel relevante en concrete opdrachten kreeg ik al snel het zelfvertrouwen dat ik nodig had om te solliciteren voor de nieuwe functie waarin ik ondertussen gestart ben. Daarvoor ben ik haar heel erg dankbaar.

Daarnaast vond ik dat coaching bij Danielle ook een beetje voelt alsof een vriendin plots heel erg met je begaan is en er een missie van gemaakt heeft om jou weer op het juiste pad te krijgen. Met kleine berichtjes of attenties voel je de betrokkenheid.

Zelf woon ik in België en had ik het zonder Corona wellicht niet bedacht om een Nederlandse coach te nemen. De directe en open stijl van Nederlanders past beter bij mij en van de afstand door online sessies heb ik helemaal geen last gehad. Ik vond het zelfs fijn om vanuit thuis de sessies te kunnen volgen.

Als laatste sterk punt benoem ik het feit dat de sessies met Danielle niet als "vrijblijvend" aanvoelen. Je merkt dat zij hard werkt en verwacht van jou hetzelfde. Dat maakt dat er een groot engagement is en dat het traject een grote slaagkans heeft.

- Annelies

Britta

De boost sessie met Danielle heeft me weer helemaal terug op mijn pad gebracht. Het was zo waardevol wat door Danielles open en liefdevolle maar ook sterke en stoere manier in 1,5h in het licht wordt gezet.

 

Zij weet zo goed de spiegel voor te houden en om met directe vragen naar je kern te komen. Verder kon ik door en mooie meditatie en reflectie moment zelf naar diepere ansichten komen.

 

Ik was erna helemaal opgelucht en helder en we hebben de sessie samen in en dansje afgerond. Zo waardevol om weer te beseffen “ik hoef het niet alleen te doen”. Dit was beslist niet mijn laatste sessie bij Danielle.

- Britta

Marta 2018_bewerkt.jpg

De positieve energie die je overbrengt hielp mij om weer in mezelf te geloven. Je hebt me het duwtje gegeven dat ik nodig had. Je geeft vertrouwen, bent empathisch en bent heel respectvol. Bedankt voor alles Danielle, je hebt veel impact gemaakt.

- Marta

mark-konig-ECGv8s2IPG0-unsplash.jpg

Aan de hand van verschillende oefeningen kreeg ik meer inzicht in wat ik belangrijk vind in werk, wat ik leuk vind en in hoeverre dat nu overeenkomt met mijn huidige functie. Confronterend om dat zo duidelijk (& visueel) voor me te zien. Geeft zeker stof tot nadenken

 

Superbedankt dat je het traject met me wilde doen! Ik vond het heel leuk en hele fijne gesprekken. Het gaf energie en inzichten. Ik heb er veel aan gehad!

- Janine

mark-konig-ECGv8s2IPG0-unsplash.jpg

Ik vond het een mooi traject, met hoogte- en dieptepunten. Ik ben mezelf af en toe zeker tegengekomen tijdens deze sessies, maar zeker het gevoel dat ik er beter uit ben gekomen. Het heeft me veel gebracht, en het belangrijkste dat ik zelfverzekerder ben, duidelijker weet wat ik wil en echt enthousiast ben om met een nieuwe uitdaging aan de slag te gaan.

Daarnaast denk ik wat heel belangrijk was is dat je natuurlijk niet alleen mijn loopbaan coach was, maar ook mijn life coach ;)

 

Het ging natuurlijk verder dan alleen mijn zoektocht naar een baan, maar vooral ook alle andere (persoonlijke) aspecten die mij hierin bijvoorbeeld juist tegenhouden.

 

Ik had het gevoel dat je dit allemaal heel goed aanvoelde en op de juiste manier kon verwoorden en bespreken.

Het meest waardevolle aan het traject was voor mij het inzicht waarbij het mij vooral om mijn rol binnen een bedrijf gaat, en niet alleen de functie. 

Een waardevol en leerzaam traject, met een super fijne en meedenkende coach!

- Nina

Weet je genoeg? Ben je klaar om de eerste stappen te zetten?

Neem dan via het onderstaande formulier contact met mij op. Op dit moment kun je één op één coach traject bij mij volgen of deelneemen aan het online programma ''Meesterschap in ADHD''.

Het coach traject duurt 3 maanden waarin jij op ontdekkingstocht gaat naar jezelf. We formuleren een duidelijk doel en werken daar tijdens het traject naartoe. Meer weten over deze sessies? Bekijk dan de pagina.

Met mijn online programma ''Meesterschap in AD(H)D'' gaan we in 3 maanden naar de kern van wie je bent. Je krijgt inzichten in wat voor jou werkt. Het programma start in September en je kunt je nu nog aanmelden. Lees hier alles over Meesterschap in AD(H)D.

 

Heb je een andere vraag? Laat het dan weten via onderstaand formulier en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

FORMULIER INVULLEN

bottom of page