top of page

Je ADHD als kracht

Laat het vuur in jou weer branden!

Je hebt 100 ideeën en je voelt aan alles dat er meer mogelijk is. Je bent klaar om in beweging te komen, maar je wordt verlamd door de chaos in je hoofd. Want, waar begin je?

Wat jij nodig hebt, is een duw(tje) in de juiste richting. En die geef ik jou in de (mini) cursus:

Je ADHD als kracht, laat het vuur in jou branden. 

De prijs van deze cursus €97,- 

danielle 2 def.jpg

Jij verlangt er naar om het vuur in jou weer te laten branden!

Je ervaart keuzestress, het lukt je maar niet om knopen door te hakken. Ergens weet je, diep van binnen, wat je zou willen.

 

Onzekerheid houdt je tegen. Je bent bang dat je (weer) de verkeerde keuze maakt. Dat je (weer) ergens aan begint en het vervolgens niet afmaakt. Dat je (weer) vol enthousiasme en energie aan de slag gaat en over een paar weken de interesse bent verloren. 

I hear you and I feel you! Het voelt alsof je niet stevig staat. Alsof je hoofd een flipper kast is dat continu aan het stuiteren is van de ene naar de andere kant.

Zou het niet fijn zijn als je even de tijd zou nemen om stil te staan. Om naar binnen te keren en antwoord te krijgen op de vraag: Wat is nou eigenlijk belangrijk voor mij? Wat drijft mij om te doen wat ik doe? 

danielle 1 def_edited.jpg

In de cursus: Je ADHD als kracht, help ik jou

✔ Inzicht krijgen in wat ADHD op dit moment voor jou betekent en hoe het ook anders kan. 

✔ Helder hebben voor jezelf; wat vind ik echt belangrijk? Zodat je makkelijker, zelfverzekerd, keuzes kunt maken. 
 

✔ Ik leer je wat de kwaliteiten en talenten zijn die typisch zijn voor mensen met ADHD. En welke kwaliteiten jij bezit als persoon. 
 

✔ Je gaat aandacht geven aan het positieve.
 

✔ Met al deze inzichten ga jij in beweging komen, actie ondernemen. 

Het is een korte cursus waarmee je ongeveer 3 uur bezig bent. De cursus bevat, inspirerende video's. de informatie die jij nodig hebt en opdrachten waar jij actief mee aan de slag gaat. 

Ik reik je de tools aan, het is aan jou om er mee aan de slag te gaan, geheel zelfstandig. Dus in je eigen tijd, lekker vanuit je eigen huis!

Even voorstellen

Sinds 2018 coach ik ambitieuze ADHD’ers die vastlopen in hun (werk) leven en verder willen kijken dan het label.

 

Ik heb zelf op mijn 32e de diagnose ADHD gekregen, na jaren op zoek te zijn geweest naar wat er ‘mis’ is met mij. De volgende stap was uitzoeken wat voor mij werkt. Naast gezond eten, bewegen en persoonlijke ontwikkeling ontdekte ik dat doen waar ik blij van wordt voor mij het allerbelangrijkste is. Het leven creëren wat bij mij past, in plaats van aanpassen aan de rest. 

 

De afgelopen jaren heb ik geleerd dat het ook anders kan. Ik ervaar nu plezier en vrijheid in mijn leven. Rust in mijn hoofd. Dat leven gun ik jou ook!

Ik help jou, ambitieuze ADHD’er om verder te kijken dan je label! Om weer plezier te hebben in je werk en je leven. En om je leven te leiden op jouw manier, volgens jouw (nieuwe) regels.

f4_edited.jpg
bottom of page