top of page

3 Tips om (weer) hoog in je energie te komen
Zoals jullie misschien al hebben mee gekregen op mijn Instagram ging het even wat minder de afgelopen week.

Ik voelde dat mijn energie ZWAAR was en nam mezelf een tikkeltje te serieus.

Mezelf, het leven, mijn onderneming ALLES. (ja het ging diep)


Herken je dat? Jezelf te serieus nemen? Wanneer je veel te veel in je hoofd zit, piekeren, overal 100x over nadenken, geen keuzes kunnen maken, niets is goed of leuk genoeg….bleh.


Hoort erbij, kan gebeuren, is goed om even bij stil te staan. MAAR blijf er niet in hangen.


WANT, het leven is nou eenmaal een stuk leuker als je er PLEZIER in hebt.

Hier volgen een paar TIPS om (weer terug) in je positieve energie te komen.


TIP 1: Zorg voor je JUISTE mensen om je heen! Mensen waar je op terug kunt vallen die je om hulp kunt vragen en waar je mee kunt sparren. Die je weer even met beide voeten op de grond zetten. En waar je energie van krijgt. (dus niet die mensen die alleen maar klagen en met je me gaan huilen).

TIP 2. Maak een MOOD BOARD. Vorige week kreeg ik deze tip van maar liefst van 3 verschillende mensen, en wat denk je? HET WERKT! (duh!)

Of je dit nou op Pinterest doet of je gaat er lekker voor zitten met een stapel tijdschriften waar je in gaat knippen en plakken het kan allebei. Wat zet je er op? ALLES waar je blij van wordt, wat je mooi vindt. Dit kunnen quotes zijn, blije plaatjes, mensen die jou inspireren, het maakt niet uit, als het maar iets is waar JIJ een goede energie bij voelt. LEEF JE UIT

TIP 3: BLIJF in beweging. Ga niet stil staan, soms zitten we zo in ons hoofd dat we stil staan, we kunnen geen keuze maken en zijn bang om verkeerd te kiezen. BETER kom je in ACTIE.

Het hoeft niet groot te zijn, beter een mini stap dan stilstaan.


Bijvoorbeeld door:

LETTERLIJK in beweging blijven door even een POWERFUL liedje op te zetten en hier op te gaan DANSEN. (I’M UNSTOPABLE van SIA, onder andere, maar er zijn er VEEL) Maar je kunt ook even gaan sporten, wederom HOEFT niet lang te zijn 20/30 min is genoeg. Een blokkie om wandelen (houdt afstand)


Lees en inspirerend boek. (als je liever toch op een stoel blijft zitten in de zon) Ik lees nu