top of page

In 2016, had een simpele uitspraak een enorme impact op mij!
En vanaf dat moment veranderde alles.

In 2016 liep ik compleet vast. Zowel in mijn werk als in mijn leven.

 

Na een zoveelste afwijzing tijdens een sollicitatieprocedure vroeg iemand aan mij:

 

Mag ik je als tip geven; “Blijf dichtbij jezelf” een simpele uitspraak, maar deze had veel impact op mij.

 

Want, wat betekent dichtbij jezelf blijven eigenlijk? Wie ben ik?

Met deze vragen begon mijn persoonlijke ontwikkelreis.
 

Het jaar daarvoor had ik mijn baan opgezegd en was op reis gegaan, in de hoop dat er dan vanzelf wel een oplossing zou komen voor mijn problemen en ik terug zou komen met een plan de campagne!

 

Helaas liep dat niet zo. Sterker nog, het leek wel of ik nog verder van huis was dan voordat ik vertrok.

danielle 100.jpg

“To be nobody but yourself, in a world that’s doing it’s best to make you somebody else is to fight the hardest battle you are ever going to fight. Never stop fighting”

- E.E Cummings

What the F*ck is wrong with me?

Het was zeker niet de eerste keer dat deze vraag in mij opkwam! Dit heb ik me eigenlijk mijn hele leven al afgevraagd.

 

Op mijn 32ste kreeg ik dan eindelijk het verlossende antwoord: ADHD, that’s what’s wrong with me!

Al snel kwam ik erachter dat een traject in de reguliere zorg op langere termijn niet werkt voor mij.

 

Maar wat wel? Ik ging op ontdekkingstocht. Daarin heb ik ontdekt dat gezonde voeding, mindfulness, meditatie en beweging voor mij essentieel zijn om om te gaan met de onrust in mijn hoofd.

Maar daar blijft het (helaas) niet bij, ik heb ook stil moeten staan, om dieper naar binnen te gaan. Patronen en overtuigingen die mij niet (meer) dienen heb ik aangekeken en doorbroken. 

En nee dat is zeker niet altijd leuk of makkelijk geweest (who said it was easy?), maar heeft er wel aan bijgedragen dat ik nu weet wie ik ben en wat ik wil in mijn werk en in mijn leven.

Inmiddels coach ik al een aantal jaar, met succes, ambitieuze mensen met ADHD die vastlopen, naar meer rust, energie en plezier in hun leven. En ik moet mezelf af en toe nog steeds knijpen. Want als je me dat in 2016 had verteld, dan had ik je niet geloofd! 

 

ADHD is niet wie ik ben, het is een onderdeel van mij. Voor mij was de diagnose een startpunt. De start om mezelf beter te begrijpen en aan de hand daarvan een leven te creëren dat past bij mij. De vrijheid te ervaren om te zijn wie ik ben en te doen wat ik wil. 

 

Iedereen is anders en in de basis gaat het over zelfacceptatie en zelfliefde. Klinkt het cheesy? Misschien, maar zo is het gewoon wel! Vanuit dat punt wordt ALLES mogelijk, ook voor jou ;). 

Wat feitjes over mij...

danielle 15def.jpg

Waar kan je mij voor wakker maken? Liever niet! Ik ben al blij als ik een goede (volledige) nacht pak, dus laat mij maar lekker slapen.

Wat is naast mijn werk belangrijk voor me? We wonen nu een paar jaar dichterbij de natuur en ik word heel erg blij van die rust (GAAP? Ja lekker, die rust). Ik zoek de drukte wel graag op! (af en toe)

Mijn gezin is belangrijk voor me, maar ook zeker tijd voor mezelf. Ik ben graag bezig met yoga, spiritualiteit en nieuwe mensen ontmoeten. Verder lees ik graag feelgood romans, liefst in 1 adem uit. Maar ik lees ook veel mindset, persoonlijke ontwikkeling, psychologie boeken. Gabor Maté is hierin echt een inspiratie bron voor mij (leestip: Het verstrooide brein).

Ik ben altijd in voor een dansje met de radio volume gehoorbeschadiging! (of in de auto heel hard meezingen)

Mijn ideale zaterdagavond? Lekker eten met vrienden en veel wijn! Dat er vooral veel spontaan gebeurd, zoals vervolgens tot laat in de uurtjes dansen in de Surprise bar. (die goeie ouwe tijd!)

Mijn grootste ergernis is: Wanneer mensen niet eerlijk zijn. Ik kan er niet tegen wanneer mensen om de hete brei heen draaien of het ‘zo goed bedoelen’, zeg het gewoon, dan is het maar duidelijk!

 

Als iedereen dichterbij zichzelf zou blijven en eerlijker zou zijn over zijn/haar behoeften dan ben ik er van overtuigd dat de wereld er mooier uit zou zien. 

Wat is jouw verhaal?

Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar anderen, naar hun verhaal. En dus ben ik ook ontzettend nieuwsgierig naar jou. Heb jij mijn verhaal gelezen en voel je herkenbaarheid? Heb je het idee dat ik je op wat voor manier dan ook zou kunnen helpen?

Stuur me dan een berichtje met je verhaal, je vraag, je inzicht en ik kom binnen 48 uur bij je terug!

Dank voor je bericht!

Studies

Ik ben in 2007 afgestudeerd in fashion management aan het Amsterdam Fashion Institute, te Amsterdam.

Ik heb in 2018 een coach opleiding afgerond, geaccrediteerd volgens de NOBCO & EMCC richtlijnen.

In 2021 heb ik NLP Practitioner succesvol afgerond en begin 2022 rond ik de NLP Master af.

Daarnaast heb ik een natuurvoeding opleiding gedaan, gebaseerd op orthomoleculaire voedingsleer.
(Ik kan je dus heel goed tips geven over voeding en supplementen)

 

Momenteel ben ik bezig met een coach opleiding voor mensen met AD(H)D.

danielle 93 def.jpg
bottom of page