twee-18.jpg

Boost sessie

Ontdek waar jij voor leeft.

Wat zijn jouw persoonlijke waarden? Wat is voor jou ECHT belangrijk en vanuit welke overtuigingen maak jij nu je keuzes?

Ik neem je mee op reis naar je onderbewuste, vanuit daar gaan we de lagen van een ui pellen en ontdekken wat de onderste laag is: wat wil je ECHT?

(en waarom lukt het nu niet om bepaalde stap(pen) te zetten?)

Na deze sessie

- Heb je meer zelfvertrouwen

- Weet je wat de volgende stap is voor jou

- Heb je een HELDER beeld van wat jou drijft

 

Deze sessie is voor jou als:

- Je al met persoonlijke ontwikkeling bezig bent, maar even een duwtje in de juiste richting nodig hebt.

(of een vriendelijke schop onder je kont)

- Je interesse hebt in een traject, maar eerst een keer wil proeven hoe het is om door mij gecoacht te worden.

Cristina.jpeg

Cristina

I just finished a first session with Danielle and I must say: ¨WOW¨. I did not know what to expect from a first session as I had a few blurry ideas in my head but all pretty abstract... Well we have finished the session with a detailed timeline for the specific activities I will follow to achieve my new goals. I can't wait to start them all! Motivating , empowering , enlightening, an energy boost!

twee-7.jpg

Britta

De boost sessie met Danielle heeft me weer helemaal terug op mijn pad gebracht. Het was zo waardevol wat door Danielles open en liefdevolle maar ook sterke en stoere manier in 1,5h in het licht wordt gezet. Zij weet zo goed de spiegel voor te houden en om met directe vragen naar je kern te komen. Verder kon ik door en mooie meditatie en reflectie moment zelf naar diepere ansichten komen. Ik was erna helemaal opgelucht en helder en we hebben de sessie samen in en dansje afgerond. Zo waardevol om weer te beseffen “ik hoef het niet alleen te doen”. Dit was beslist niet mijn laatste sessie bij Danielle.

DANIELLE_0520AE_44.jpg

Danielle

Danielle is heel begripvol, een hele goede luisteraar en legt op het juist moment de vinger op de zere plek. Ze is heel goed in het stellen van de juiste vragen om mij te helpen verder te komen.
Het is fijn om met iemand te zitten die objectief naar me luistert en aantuurt op datgene wat ik zélf zeg, dit was echt een openbaring. Dat iemand je aanstuurt in je eigen gedachten en vooral ook je mindfucks, waardoor je jezelf nog beter leert kennen, is life changing geweest. Als je vast zit in je eigen hopes and dreams en je weet niet meer welke kant je op moet, dan kan dit traject je echt verder helpen om hieruit te komen en op zoek te gaan naar een volgende stap.