top of page
twee-20.jpg

Met alleen mindset kom je er niet, zoals je er ook niet komt met alleen gezonde voeding of alleen bewegen. Het is een combinatie van dat alles dat er voor zorgt dat jij meer

grip krijgt op je ADHD

Daarom, kan je de komende maanden een aantal masterclasses bijwonen, waarin experts je mee de diepte in nemen over:

Je darmen, je hormonen en de relatie met ADHD / je brein

Uitstelgedrag, hoe kan je er mee omgaan, hoe heb je er minder last van?
 

Ademen, wat het doet, waarom het belangrijk is en dit ga je ook echt ervaren.

Voeding en leefstijl, de invloed op hoe jij functioneert en hoe het je helpt bij je ADHD. 

Praktisch

De masterclasses zullen online gegeven worden, je kunt er live bij zijn en er zal ruimte zijn om jouw vragen te stellen aan de experts. Er zal ook een opname worden gemaakt voor als je de masterclass terug wilt kijken. Mocht je er niet live bij kunnen zijn, dan kan je hem op een ander moment terug kijken. 

Je kunt de masterclasses kopen voor €25,- per stuk.

Wil je ze allemaal bijwonen? Dat kan! Dan kies je voor het pakket en betaal je slechts €80,-

De 4 experts hebben mij stuk voor stuk verder geholpen in mijn reis, en ik hoop dat ze dat voor jou ook kunnen doen. 

Benieuwd door wie ze gegeven worden? Lees dan snel verder

Masterclasses 
Meesterschap in ADHD

7c7613f0-d744-4f2d-8c8f-99ab81305ece (1).webp

De eerste masterclass wordt gegeven door Sophie Kuizenga. Ze is holistisch arts gepromoveerd op darmproblemen. In haar praktijk combineert ze reguliere geneeskunde met o.a. orthomoleculaire geneeskunde, darmtherapie.

En wat heeft dat allemaal te maken met ADHD zul je je misschien afvragen? 

Je darmen en hersenen werken samen, ze kunnen niet zonder elkaar. Bij ADHD heb je vaak een tekort aan bepaalde hormonen, niet alleen aan dopamine. De productie hiervan begint in je darmen. Maar er is nog meer, en daar kan Sophie je meer over vertellen, in haar Masterclass.

Daarnaast zal ze een paar algehele tips geven waar je zelf mee aan de slag kan op het gebied van voeding en supplementen.

Kosten: €25,-

Sophie Kuizenga

5 oktober 19:30

IMG_7646-scaled-600x600.jpg

Jasper Buitenhuis heeft zelf ADD, is ADD coach en gaat ons alles vertellen over uitstelgedrag!

Uitstelgedrag, daar weten we alles van met ons creatieve brein. We zijn all over the place en hebben moeite om focus te houden. Jasper neemt ons mee in zijn wereld en geeft tips & trics hoe we iets aan dit uitstelgedrag kunnen doen. En dat willen we graag weten toch? 

Het is enorm waardevol voor iedereen die vaak vol goede moed aan dingen begint... maar ze dan niet meer afmaakt en denkt; Ik maak dit volgende week wel af. En volgende week wordt volgende maand, en uiteindelijk nooit.

Kosten: €25,-

Jasper Buitenhuis

8 november 19:30

Capture.PNG

Yara Groot

26 oktober 19:30

Yara Groot gaat ons vertellen waarom ademen zo belangrijk is en wat het met je doet.

En het blijft niet alleen bij vertellen! Ze deelt een oefening om je zenuwstelsel rustiger te krijgen en ze zal een korte ademsessie geven.

Als AD(H)D'ers zitten we (teveel) in ons hoofd. Vaak zijn we minder goed in het voelen van wat we nodig hebben, het vertrouwen op onze intuïtie. Daarom ben ik zelf een tijdje geleden begonnen met ademwerk en het heeft me echt weer op een ander niveau gebracht. 

Kosten: €25,-

Chantal heeft binnen een jaar haar hele leven omgegooid. Ze is gestopt met haar baan, heeft een super gaaf bedrijf opgezet, of 2 moet ik eigenlijk zeggen.

 

Naast dat ze websites bouwt voor bedrijven is ze ook voeding- en leefstijlcoach. Chantal is het afgelopen jaar ook gestopt met medicatie slikken. Dat was niet per se iets wat ze had gepland om te doen, maar toch voelde ze op een gegeven moment dat ze dat wilde proberen.

 

Zij neemt ons in haar Masterclass stukje mee op haar eigen reis en gaat jou informatie en tips geven op het gebied van voeding en leefstijl.

 

Kosten: €25,-
 

Kopie-van-Zonder-titel-3.png

Chantal Lecker

29 november 19:30

Aanbod
bottom of page