twee-3.jpg

Ben jij er klaar voor om het VUUR in jou te laten branden?

twee-18.jpg

BOOST sessie

Jij weet wat je wilt, maar het lukt je maar niet om daadwerkelijk de stap(pen) te zetten.

Heb jij een vriendelijke schop onder je kont nodig?

3 MND traject

- Jij loopt vast in je carriere, je weet goed wat je NIET wilt, maar wat wel?

en/of

- Je hebt AD(H)D en/of bent HSP en wilt patronen doorbreken.

twee-5.jpg
a5388503-dd76-4216-9558-06168ad85973_edi

Stan

Je bent recht door zee, goed in een spiegel voorhouden bij mij waardoor je op jezelf gaat reflecteren. Heel meelevend en je zet graag de extra stap.

Het traject was intensief en confronterend, maar ik heb wel mezelf goed leren kennen. 

Het meest waardevolle wat ik uit het traject heb gehaald is: Mezelf leren kennen en vertrouwen dat mijn keuzes goed voor mij zijn. Voor mezelf opkomen.

Ik heb er enorm veel energie uit gehaald, zeker in een tijd dat het niet heel goed ging met mij. En dat dit heeft mij enorm geholpen in verder komen met wat ik nu wil.

Nina

Ik vond het een mooi traject, met hoogte- en dieptepunten. Ik ben mezelf af en toe zeker tegengekomen tijdens deze sessies, maar zeker het gevoel dat ik er beter uit ben gekomen. Het heeft me veel gebracht, en het belangrijkste dat ik zelfverzekerder ben, duidelijker weet wat ik wil en echt enthousiast ben om met een nieuwe uitdaging aan de slag te gaan.

Daarnaast denk ik wat heel belangrijk was is dat je natuurlijk niet alleen mijn loopbaan coach was, maar ook mijn life coach ;) Het ging natuurlijk verder dan alleen mijn zoektocht naar een baan, maar vooral ook alle andere (persoonlijke) aspecten die mij hierin bijvoorbeeld juist tegenhouden. Ik had het gevoel dat je dit allemaal heel goed aanvoelde en op de juiste manier kon verwoorden en bespreken.

Het meest waardevolle aan het traject was voor mij het inzicht waarbij het mij vooral om mijn rol binnen een bedrijf gaat, en niet alleen de functie. 

Een waardevol en leerzaam traject, met een super fijne en meedenkende coach!

neus_bewerkt.jpg

Neus

Ik wist niet hoe ver ik van mezelf af stond. Ik ontdekte dat ik helemaal niet naar mezelf luisterde, ik heb mezelf herpakt en hervond opnieuw mijn waarden en passies.
Danielle is super open en heel eerlijk geweest en heeft ervoor gezorgd dat ik me prettig voelde om mezelf te zijn. Er zijn oefeningen waarbij je je een beetje de clown of kwetsbaar kunt voelen, maar Danielle haalt de zwaarte hiervan af en dat is het moment waarop je je ontspant en gaat ontdekken. Contact maken met mezelf heeft me de energie en motivatie terug gegeven die ik nodig had om betere keuzes te maken voor mezelf.’